Schildersbedrijf H.Peek

Gespecialiseerd in binnen - en buitenschilderwerk voor woning, kantoor of winkel.

Schilderwerken

Goed schilderwerk begint binnen.

Binnen moet alles keurig afgesloten zijn (geen kale plekken, bladders of naden tussen het glas en het kozijn) zodat het vocht naar buiten kan en aan de buitenzijde de verf kan laten blaren of onthechten, waardoor houtrot vrijspel heeft.

Voor buiten geldt: Wacht niet te lang!

Constateert u bladders, kale of rotte plekken, of naden tussen glas en kozijn, slechte glaslatten en overmatig mosgroei die u niet meer kunt verwijderen, dan bent u eigenlijk al te laat. Dan is een grondige onderhouds beurt sterk aan te raden. Twijfelt u over de staat waarin het houtwerk verkeert; vraag dan vrijblijvend een advies over wat voor uw huis of pand het beste is, voor het schilderwerk, de wandafwerking en beglazing. Wij komen langs en bespreken met u de mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Wand en plafond afwerking

De mogelijkheden van wand en plafond afwerking zijn onbeperkt.

Zo hebben we in behang een grote keuze aan kleur, figuren, reliƫf en papiersoorten

Een andere mogelijkheid, waar ik zelf zeer goed over te spreken ben, is de glasweefsel wandafwerking. Deze is te verkrijgen in tientallen dessins, en diverse patronen en wordt in banen met lijm op de muur aangebracht en kan bijna naadloos worden verwerkt. Na het aanbrengen van de scan (glasweefsel) kan de wand worden afgewerkt met een kleur naar keuze.

Naast normaal gebruik wordt scan ook veel gebruikt voor slechte ondergronden, oude plafonds en muren die scheuren en of bladderen, doordat er glasvezel inzit is deze scheuroverbruggend. Het voordeel hiervan is de sterkte en de duurzaamheid. Eventueel kan men na enige jaren de muur met een andere kleur overschilderen of een andere decoratietechniek toepassen. Kortom een echte aanrader.

Contact Informatie

& adres gegevens

schildersbedrijfhpeek@hetnet.nl
06 - 196 946 19
0348 - 44 88 39
Julianalaan 23a
3417GJ Montfoort

Laatste projecten

Boomstraat te Utrecht

Buitenschilderwerk, groot pand in de binnenstad van Utrecht.

Utrecht

Buitenschilderwerk jaren '30 woning.

IJsselstein

Buitenschilderwerk moderne woning.

Nieuwegein

Buitenschilderwerk boerderij

De werkbus

IJsselstein

Hans Peek