Schildersbedrijf H.Peek

Gespecialiseerd in binnen - en buitenschilderwerk voor woning, kantoor of winkel.

Winterschilder

IJskoude korting € 25,- korting per man per dag

Om de zoveel tijd is uw woning toe aan een fris en nieuw gezicht. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder. Wij zetten alles weer strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. U hebt ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. En de Winterschilder brengt niet alleen gemak en vakwerk, maar ook ijskoude korting: in de wintermaanden krijgt u € 25,- korting per man per dag!

U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies en we komen graag langs om uw wensen te bespreken. Moderne kleurcombinaties, toe te passen materialen en mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming? We vertellen u er graag alles over.

Het voordeel dat in uw situatie is te behalen, rekenen we u meteen voor. In overleg met u bepalen we vervolgens de werkplanning en brengen we offerte uit. U bent ervan verzekerd dat uw opdracht professioneel wordt uitgevoerd door uw Winterschilder.

Ook buitenschilderwerk

Ook uw buitenschilderwerk kan nu tegen het speciale Winterschildertarief worden uitgevoerd. We gebruiken verfproducten en afschermmaterialen waarmee we in de winter prima kunnen doorwerken. Daardoor is de kwaliteit van het schilderwerk ook onder winterse omstandigheden optimaal.

Slechts 6% BTW bij oudere panden

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Met de term woningen wordt aangeduid dat dit tarief alleen van toepassing is op het schilderen van huizen ouder dan 2 jaar die door particulieren worden bewoond. Het schilderen van bedrijfsgebouwen en -ruimtes, blijven belast met het 21%-tarief.

Rekenvoorbeeld

Voorbeeld
Jaap en Marian Rozenboom wonen in Voorburg. Ze laten de wanden, plafonds en binnenkozijnen van hun hele huis schilderen. Twee Winterschilders werken hier twee weken aan. Dat zijn twintig mandagen. De korting bedraagt dus: 20 x € 25,- is € 500,-. Het huis van Jaap en Marian is ouder dan vijftien jaar, dus ze profiteren ook van het lage BTW-tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21%. Jaap en Marian boeken dus maximaal voordeel!

Winterschilder - voorwaarden

Voor wie?
Particulieren en verenigingen van eigenaren.

Wanneer?
Van 10 november 2010 tot 10 maart 2011

Hoeveel?
Een korting van € 25,- per man per dag.

Geldt voor?
Opdrachten van minimaal 3 mandagen.

Soort werk?
Onderhoud en renovatie van binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking.

Contact Informatie

& adres gegevens

schildersbedrijfhpeek@hetnet.nl
06 - 196 946 19
0348 - 44 88 39
Julianalaan 23a
3417GJ Montfoort

Laatste projecten

Boomstraat te Utrecht

Buitenschilderwerk, groot pand in de binnenstad van Utrecht.

Utrecht

Buitenschilderwerk jaren '30 woning.

IJsselstein

Buitenschilderwerk moderne woning.

Nieuwegein

Buitenschilderwerk boerderij

De werkbus

IJsselstein

Hans Peek